Nicotoy kisfiú katicabogár szundikendő

Nicotoy kisfiú katicabogár szundikendő. Szuper minőségű anyagból készült, szélein kis szalagokkal díszítve. Ritkaság, a készlet erejéig kapható.

A szundikendő alapvetően kerek alapú, a plüss kisfiú lábai lógnak le róla az egyik oldalán. A plüss kisfiú katicabogárnak öltözött (vagy a katicabogár álcázza magát kisfiúnak), így fejére egy olyan kapucni húzható, amelyről két csápja is kiáll. A ruházata egyébként nem levehető, csak a kapucniját lehet fel-le hajtani.

A kendő szinte teljesen rózsaszín, a kisfiú nadrágja narancssárga, cipője pedig szürke színű. A rózsaszín területen szürke színű, hímzett pöttyök láthatók. A kisfiú ruhája a kezeinél és folytatódnak. Kezei és arca bézs színű, szemei kékek, szája rózsaszín, haja barna, csápjai pedig rózsaszínűek, szürke véggel. Szemei, szemöldökei és szája hímezve vannak.

A kendő szélén kis zöld szalagocskák vannak, melyeket imádnak a legkisebbek. Mindegyik zöld szalagon más-más állat látható, amint egy virágot közelítenek meg: pillangó, méhecske, katicabogár.

A kendő nem tartalmaz kemény, műanyag alkatrészt, nem ad ki semmiféle hangot. Mosni legfeljebb 30 fokon javasolt. Bármilyen korosztály számra adható.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg50 g
Méretek23 × 25 × 10 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

Nicotoy

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: