Nicotoy kislány maci rózsaszín szundikendő sállal, felhő mintával

Nicotoy kislány maci rózsaszín szundikendő rózsaszín sállal, rózsaszín felhő és hímzett csillag mintával, színes pöttyökkel. Szuperpuha tapintású, strapabíró anyagból készült alvó barát.

Ez a szundikendő rózsaszínű anyagból készült, a hátoldala teljesen egyszínű, elülső oldalának pedig az alsó része. Felső része pedig fehér színű textilből készült, melyen különböző színű (kék, piros, rózsaszín, zöld) pöttyök mintázata látható. Ezen a részén egy textilből készült rózsaszín felhő található, melynek széle rózsaszín hímzéssel készült, a bal felső sarkában pedig egy sötétebb hímzéssel készült rózsaszín csillag van. A maci nyakában egy szintén sötétebb rózsaszínű anyagból készült sál található, mely varrással van hozzáöltve, így nemlevehető. A kendő sarkai csomózottak, így a kicsik rágcsálhatják, markolászhatják, morzsolgathatják őket.

A maci fehér színű anyagból készült. Orra és füleinek belső része rózsaszín. Szája és szemei szürke színben hímzettek, arcán lévő foltjai pedig rózsaszín cérnával vannak hímezve.

Nem ad ki semmiféle hangot, nem csörög, nem zenél, nem elemes játék. Kemény, műanyag tartozéka nincs. Mosni legfeljebb 30 fokon javasolt, vasalni, szárítógépbe tenni nem szabad.

Bármilyen korosztály számára adható.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Elfogyott

További információk

Tömeg30 g
Méretek8 × 19 × 23 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

Nicotoy

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: