"I Love mum & dad" rózsaszín egér szundikendő (Nicotoy)

“I Love mum & dad” – azaz Szeretlek anya és apa. Ez a felirat van ráhímezve erre a Nicotoy márkájú, rózsaszín egérkés szundikendőre.

A szundikendő a Nicotoy márkától megszokott és elvárt minőségű, pihe-puha, kellemes tapintású strapabíró anyagból készült. Színe teljes egészében rózsaszín, illetve annak árnyalatai. A kendő alapszíne a világos rózsaszín elülső része valamint az egér feje is ebben a színben készült. A kendő hátoldala pedig sötét rózsaszín (egyesek vélemények szerint mályva árnyalatú). Füleinek belső és hátulsó része, valamint a kendő csücskeinek külső része, és az egérke orra is ez utóbbi színben készült.

A kendőnek három csücske van, mindegyik sarkában, mely kiváló harapdálni és markolászni való a legkisebbek számára. Ezek a csücskök körülbelül 5 cm hosszúságúak, így kényelmesen meg lehet fogni őket. A kendő elülső oldalának közepén látható az “I Love mum & dad”, mely egy árnyalatnyit sötétebb árnyalatú cérnával hímzett.

Az egér plüssfigura szemei, bajszai, szája és szemöldökei szintén hímezve vannak, ezek már sötét árnyalatú (mályva) színnel varrottak.

Anyaga 100% poliészter. Mosni alacsony, legfeljebb 30 fokon javasolt. Nem szabad szárítógépbe tenni vagy vasalni. Kellő odafigyelés mellett bármilyen korosztály számára adható.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg35 g
Méretek30 × 30 × 8 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

Nicotoy

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szárítógépbe tehető

Nem

Fehérítővel mosható

Nem

Vasalható

Nem

Vegytisztításra alkalmas

Nem

Anyaga

100% poliészter

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: