F&F barna macis kék szundikendő

F&F barna macis kék szundikendő szuper minőségben. Ritkaság, nehezen beszerezhető termék, ezért készletünk korlátozott. Ha elfogyott, nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz újra belőle.

Ezt a macis szundikendőt a Tesco-ból ismerheted. A plüss maci egészen sötét barna színű plüssfigura, mely mellső két mancsai közé öleli a kék kendőcskéjét. A plüssmaci szemei, orra és szája barna színnel hímezve van, egyéb mintázata nincs sem elől, sem hátul, az egész plüssfigura barna színű. Van neki két lába, azokon nem tud megállni, csak leültetni lehet, de jellemzően erre a funkciójára nem lesz szükségetek.

A kendő varrással van a macihoz rögzítve, nem levehető. A kendő teljesen egyszínű, világos kék. Elölről és hátulról is csak ez az alapszíne van, nincs semmiféle mintája vagy egyéb vizuális eleme.

Nem ad kis semmiféle hangot, nem csörög, nem zenél. Nincs kemény, műanyag tartozéka, anyaga 100% poliészter. Mosni legfeljebb 40 fokon javasolt, alacsony hőmérsékleten szárítógépbe is teheted vagy vasalhatod is, ha szükségesnek tartod.

Már születéstől fogva, bármilyen korosztály számára adható.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg35 g
Méretek25 × 24 × 11 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

F&F (Tesco)

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: