Cikkszám: PJ20111402 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , ,

ABC maci szundikendő, csörgős (Simba Toys)

ABC (Simba Toys) márkájú csörgős maci szundikendő, élénk színekkel, kontrasztos mintákkal, szuper minőségben, mely akár még ujjbábként is remekül használható.

Ez a szundikendő selymes tapintású, kiváló minőségű anyagól készült. A kendő alja egyszínű lila, melynek közepén egy mélyedés található, amelybe ujjadat belehelyezve akár ujjbábként is remekül használható.

A kendő felső részének területe négy egyenlő területű négyzetre van osztva. Az egyik élénkzöld színű, melyet a szélétől 1 cm-re belülről fehér színnel hímzett vonalkák díszítenek. Ellentétes sarkában fekete-fehér színű kontrasztos sávok keltik fel a kicsik érdeklődését, fejlesztik látásukat. Szintén a látás fejlesztésének elősegítése érdekében két egyforma színvilágú kék alapterületű, sötétkék csillagos mintás terület látható, egyiken még egy hímzett csillag is található, mely fekete-fehér csíkozású belülről, szélén fekete hímzéssel szegélyezve.

A kendő közepén található egy maci plüssfigura, mely alapvetően világosbarna színű. Mancsai és füleinek belső része a kendő zöld színével megegyező színezetű, arca bézs, orra rózsaszínnel hímzett. Szája, szemei, szemöldökei valamint homlokán található kunkori hajtincse fekete színnel hímzettek, szemeinek egyes része pedig fehérrel vannak varrva.

Csörgő hangot ad ki a fejébe épített kis csörgőnek köszönhetően, ezáltal szintén felkelti a kicsik érdeklődését, egyúttal a hallásukat is fejlesztheti. A csörgő nem kivehető.

Nem javasolt mosógépben mosni, tisztítása langyos szappanos vagy mosószeres vízzel történjen szivaccsal vagy valamilyen erre alkalmas ronggyal. Nem szabad szárítógépbe tenni és vasalni sem.

Bármilyen korosztály számára adható, már születéstől fogva.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Elfogyott

További információk

Tömeg65 g
Méretek27 × 27 × 7 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

ABC, Simba Toys

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Igen, csörög

Anyaga

100% poliészter

Mosható

Igen, langyos, mosószeres vízben, Mosógépben nem javasolt

Szárítógépbe tehető

Nem

Vasalható

Nem

Vegytisztításra alkalmas

Nem

Fehérítővel mosható

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: