ABC maci szundikendő, csörgős (Simba Toys)

ABC (Simba Toys) márkájú csörgős maci szundikendő, élénk színekkel, kontrasztos mintákkal, szuper minőségben, mely akár még ujjbábként is remekül használható.

Ez a szundikendő selymes tapintású, kiváló minőségű anyagól készült. A kendő alja egyszínű lila, melynek közepén egy mélyedés található, amelybe ujjadat belehelyezve akár ujjbábként is remekül használható.

A kendő felső részének területe négy egyenlő területű négyzetre van osztva. Az egyik élénkzöld színű, melyet a szélétől 1 cm-re belülről fehér színnel hímzett vonalkák díszítenek. Ellentétes sarkában fekete-fehér színű kontrasztos sávok keltik fel a kicsik érdeklődését, fejlesztik látásukat. Szintén a látás fejlesztésének elősegítése érdekében két egyforma színvilágú kék alapterületű, sötétkék csillagos mintás terület látható, egyiken még egy hímzett csillag is található, mely fekete-fehér csíkozású belülről, szélén fekete hímzéssel szegélyezve.

A kendő közepén található egy maci plüssfigura, mely alapvetően világosbarna színű. Mancsai és füleinek belső része a kendő zöld színével megegyező színezetű, arca bézs, orra rózsaszínnel hímzett. Szája, szemei, szemöldökei valamint homlokán található kunkori hajtincse fekete színnel hímzettek, szemeinek egyes része pedig fehérrel vannak varrva.

Csörgő hangot ad ki a fejébe épített kis csörgőnek köszönhetően, ezáltal szintén felkelti a kicsik érdeklődését, egyúttal a hallásukat is fejlesztheti. A csörgő nem kivehető.

Nem javasolt mosógépben mosni, tisztítása langyos szappanos vagy mosószeres vízzel történjen szivaccsal vagy valamilyen erre alkalmas ronggyal. Nem szabad szárítógépbe tenni és vasalni sem.

Bármilyen korosztály számára adható, már születéstől fogva.

3 799 Ft

Elfogyott. Egyelőre nem tudni, mikor lesz újra belőle.

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg65 g
Csomagolás mérete27 × 27 × 7 cm
Márka

ABC, Simba Toys

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Igen, csörög

Anyaga

100% poliészter

Mosható

Igen, langyos, mosószeres vízben, Mosógépben nem javasolt

Szárítógépbe tehető

Nem

Vasalható

Nem

Vegytisztításra alkalmas

Nem

Fehérítővel mosható

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: