So Cute kutyás, pöttyös szélű kék szundikendő

So Cute kutyás, pöttyös szélű kék szundikendő, szuper minőségű, strapabíró, pihe-puha tapintású anyagból. A terméket már nem gyártják, így nehezen beszerezhető. Ha raktárunkból elfogyott, nem tudjuk mikor lesz belőle újra, azonban elfekvő, felszámolt bolti készletből még előkerülhet, így ilyenkor érdemes használni a termékadatlap végén megjelenő termékértesítőt.

Ez a szundikendő alapvetően világoskék színű anyagból készült, melynek közel 3 cm széles szegélye van körben. Ez a szegély fehér színű, és apró világoskék színű pöttyök tarkítják. A kendő alja egyszínű fehér, ott nincs mintázat. A kutyus karjának a szegéllyel azonos a megjelenése, azaz fehér háttéren kék pöttyös. Kezei szürke színű textilből készültek. Orra sötétszürke textilből van, szája és szemei hímzettek, szintén szürke színnel.

Nincs kemény, műanyag tartozéka. Nem csörög, nem ad ki hangot, nem elemes termék. Tisztítani szükség esetén langyos, mosószeres vízzel javasolt, nem javasolt mosógépbe vagy szárítógépbe tenni, vasalni nem szabad.

Bármilyen korosztály számára adható.

Elfogyott? Erről a termékről nem tudjuk megmondani, hogy mikor sikerül újra beszereznünk belőle. Javasoljuk, hogy használd a lentebb található termékértesítőt, így azonnal küldünk róla egy e-mailt, ha újra rendelhető lesz.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Elfogyott

További információk

Tömeg45 g
Méretek24 × 24 × 6 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

So Cute

Mosható

Igen, alacsony hőfokon, Mosógépben nem javasolt

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: