Nicotoy Disney baby Füles szundikendő méhecske mintával

Nicotoy Disney baby Füles szundikendő méhecske mintával. Nehezen beszerezhető ritkaság, elfekvő-, felszámolt bolti készletből. Ha elfogyott, nem tudjuk, hogy mikor tudunk újra beszerezni belőle, erre az esetre kérjük, használd a termékértesítő funkciót.

Ez a szundikendő a Disney Micimackó című rajzfilmjeiből megismert Füles szereplője alapján készült, a kék kendő közepén konkrétan a szamár plüssfigura található, ahogyan azt a rajzfilmekből ismerhetjük.

A kendő kellemesen puha, selymes tapintású, felső része kék színű, melynek középső területe lila. A kendő jobb alsó sarkában egy kis méhecske látható több színből hímezve. A kendő alsó része több színű csíkozású: kék-piros-sárga-zöld-narancs-rózsaszín színű párhuzamos csíkok mintázzák a kendő egész alját. Ez a színkavalkád felkelti a kicsik érdeklődését, fejleszti látásukat.

A Füles nyakában lévő sál pontosan olyan mintájú, mint a kendő alsó része, ugyanazok a színek ugyanolyan sorrendben szerepelnek rajta. A szamár plüssfigura olyan kék színű, mint a kendő, ara bézs színű, orrai, szája, szemei barna színnel hímezve vannak. Füleinek belső része élénk rózsaszín. A feje tetején található sörénye sötétlila színű textillapokból készült.

Mosni alacsony hőfokon javasolt, legfeljebb 30 fokon. Szárítógépbe tenni, vasalni nem szabad. Kemény, műanyag tartozéka nincs. Kellő odafigyelés mellett bármilyen korosztály számára adható.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Elfogyott

További információk

Tömeg50 g
Méretek23 × 26 × 6 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Márka

Nicotoy

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: