Galt: Figura bújócska, készségfejlesztő bébi játék

A Galt: Figura bújócska egy vidám fajáték kicsiknek. Négy színes figurát tartalmaz, melyek rejtett rugókon pattannak vissza, amikor a gyerekek lenyomják őket. Egyszerű és szórakoztató.

Azzal, hogy ha valamelyik figurát lenyomják és az lebújik, elengedéskor pedig felpattan, a gyerekek megtanulják az ok-okozati összefüggéseket és a kézügyességük, koordinációs képességük is fejlődik. Mindeközben megismerkednek játékosan a piros, kék, sárga és a zöld alapszínekkel. Mivel leköti a figyelmüket újra és újra előlehet venni, és hosszan játszani vele.

A magas minőségben kivitelezett játék a népszerű angol Galt termékcsalád része. Masszív, tartós fából készült, kevés alkatrészből áll, így a rendetlenség is kisebb tőle.

Nem elemes játék, nem beszél, nem zenél, így nincsenek idegesítő dalok sem a hosszú játék során.

1-3 év közötti fiúknak és lányoknak ajánlott, főleg azok számára, akik még nem jók az alakválogató játékokban. Kizárólag felnőtt jelenlétében szabad a gyerekek kezébe adni. Nem szabad engedni, hogy a gyerekek a szájukba vegyék a figurákat, az esetleges fulladásveszély miatt.

5 490 Ft

Elfogyott. Egyelőre nem tudni, mikor lesz újra belőle.

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg295 g
Csomagolás mérete20 × 5 × 15 cm
Korosztály

1 éves kortól

Anyaga

Fa

Márka

Galt

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Mosható

Nedves törlőkendővel töröld át

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: