Cikkszám: PJ20110605 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Bing Logic - Baby logikai fejlesztő puzzle (2x16 db)

Bing nyuszi és barátai a kicsik nagy kedvencei mostanság. Így hát nem csak a tv-ben hanem plüssfigura, és számos egyéb formában is kell nekik minden mennyiségben.

Így elkészült ez a logikai puzzle is, nem titkoltan azzal a céllal, hogy kedvenceik segítségével játékosan fejleszthessük a gyerkőcöket, hiszen nem csak Bing nyuszi, hanem a mesékből ismert legjobb barátai szerepelnek a képeken.

Ez a puzzle összesen 32 elemből áll, egészen pontosan 16 pár kirakót kell összeilleszteni. A képpár első tagján egy komplexebb jelenet látható, a másik párján pedig a bal oldali képről egy jellegzetes elem. Ezek illetve a színek segítségével kell összeilleszteni a képpárokat, miután összekevertétek a játékterületen őket. Természetesen ettől elrugaszkodva más szempontok alapján is párosíthatók az elemek.

Ezzel a játékkal fejleszthető a koncentrációs képesség, a türelem, a logikus gondolkozás és a memória egyaránt, a nagy méretű elemek összeillesztésével pedig a motorikus képességek, a tapintás is. A színek pedig természetesen a színfelismerést segítik.

Fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló játék 1-4 éves kor között. Anyaga tartós, strapabíró vastag kartonpapír.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 3 799 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg553 g
Méretek19 × 19 × 6 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Márka

Lisciani

Anyaga

Papír

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Darabszám

32

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: